Fudge Colour Conditioner Blonde

Lisää kuvia

  • Fudge Colour Conditioner Blonde

Fudge Colour Conditioner Blonde Display 25ml

Arvostele tämä tuote ensimmäisenä

Saatavuus: Ei varastossa

Kuvaus:

Fudge Colour Conditioning Treatment on ihanteellinen virkistämään, uudistamaan ja piristämään hiusväriä värjäysten välillä. Yhdestä pussista riittää noin 2 - 3 käsittelyyn. 25ml.
3,97 €

Lisätiedot

Uusi vallankumouksellinen micropigmentti -teknologia hyödyntää pieniä high definiton -värjättyjä micropigmenttejä, jotka pystyvät läpäisemään tehokkaasti hiuksen pinnan. Aines sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän B5-vitamiinia ja hyrdrolisoitua villakeratiinia, joka vahvistaa hiusta antaen samalla loistavan käsittelyalustan uudistumiselle ja kosteutukselle. Kaikki tämä vain alle kymmenessä minuutissa! Fudge Colour Conditioning Treatment on ihanteellinen virkistämään, uudistamaan ja piristämään hiusväriä värjäysten välillä. Yhdestä pussista riittää noin 2 - 3 käsittelyyn.

Käyttö:
Pese hiukset shampoolla, poista ylimääräinen kosteus ja käytä väriisi sopivaa Fudge Colour Conditioning Treatment -värihoitoa.  Anna vaikuttaa 10 minuuttia, pese pois, kuivaa hyvin ja muotoile normaalisti. Rohkea, eloisa, kauniisti hoidettu väri hetkessä on nyt mahdollista joka päivä!

Lisätiedot

IdHair kokoelma Ei

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä asiasanojen erottamiseen toisistaan. Käytä heittomerkkejä (') lauseille.

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelu

Arvosteltava tuote: Fudge Colour Conditioner Blonde Display 25ml

Miten arvioit tämän tuotteen? *

  1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä
yleisarvio